Innovatie tegen haaruitval

Helpt de natuurlijke haargroei versnellen

Oorzaken haaruitval behandelen met Hairfusion

Hairfusion is speciaal ontwikkeld om de oorzaken van haaruitval te behandelen. Haaruitval bij mannen kan diverse oorzaken hebben. In veel gevallen ligt de oorzaak van haaruitval bij het hormoon Dihydrotestosteron: DHT.

Andere oorzaken van haaruitval kunnen zijn: stress, vermoeidheid, een slechte conditie van de hoofdhuid, een slecht eetpatroon, ziekte of het gebruik van medicijnen.

Oorzaken haaruitval behandelen met Hairfusion

Hairfusion een krachtige werking tegen kaalheid!

Zoals eerder genoemd kan haaruitval diverse oorzaken hebben. Haaruitval is een natuurlijk proces dat bij iedereen dagelijks voorkomt. Haaruitval wordt pas vervelend wanneer het kaalheid oplevert.

Onder veelgenoemde oorzaken van haaruitval vallen onder andere een tekort aan belangrijke voedingsstoffen voor het haar. Daarnaast behoort ook tot de veelvoorkomende oorzaken van haaruitval de invloed van het mannelijke hormoon DHT.

Het mannelijk hormoon DHT verkort de groeifase van het haar waardoor kaalheid ontstaat. Hairfusion pakt de oorzaken van haaruitval aan en heeft een positieve werking op de natuurlijke haargroei waardoor u geen last meer zult hebben van kaalheid.

Gebruik een Hairfusion kuur van 3 maanden om de oorzaken van Hairfusion te behandelen en kaalheid tegen te gaan!

Natuurlijke ingrediënten in Hairfusion tegen de oorzaken van haaruitval

Hairfusion bestaat uit een combinatie van 100% natuurlijke ingrediënten welke hulp bieden bij de oorzaken van haaruitval behandelen en kaalheid tegen gaan. In onderstaand overzicht vindt u in welke hoeveelheden deze natuurlijke ingrediënten aanwezig zijn in Hairfusion. Ook leest u op welke wijze de belangrijkste ingrediënten de oorzaken van haaruitval behandelen.


Ingrediënten in Hairfusion
Methylsulfonylmethane (MSM) 250 mg, Saw Palmetto extract 25% (Serenoa repens) 50 mg, Bamboo Extract 70% Silica 50 mg, Phytosterol 95% (Beta sitosterol 40%) 25 mg, Pineapple extract (Bromelaine)25 mg, Papaya Extract (Protease) 25 mg, Cellulose 378 mg

Hairfusion Per 2 tabletten %ADH
Pantotheenzuur (Vitamine B) 200mg 3333%
Calium (als Calciumcarbonaat) 68mg 8.5%
Vitamine C (ls Ascorbinezuur) 80mg 187.5%
Zink 15mg 150%
Biotine 1.4mg 2800%
Foliumzuur 0.8mg 400%
Koper 0.6mg 60%
Jodium (als Kelp) 120mg 80%

ADH is Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Natuurlijk ingrediënt Koper

Het natuurlijke ingrediënt Koper is niet specifiek aan Hairfusion toegevoegd om oorzaken van haaruitval te behandelen maar voor het behoud van de natuurlijke haarkleur. Koper beschermt het haar tegen Uv-straling en speelt een rol in de pigmentatie van de haarkleur.

Natuurlijk ingrediënt Biotine

Het natuurlijke ingrediënt Biotine biedt hulp bij de oorzaken van haaruitval behandelen door de natuurlijke haargroei te ondersteunen. Daarnaast is Biotine aan Hairfusion toegevoegd voor het behoud van gezond haar.

Natuurlijk ingrediënt Zink

Het natuurlijke ingrediënt Zink pakt de oorzaken van haaruitval aan. Zink versterkt het haar en levert een bijdrage aan het behoud van gezond haar. Zink heeft een positieve werking bij het behandelen van de oorzaken van haaruitval.

Hairfusion heeft nu een speciale aanbieding! Maak uw keuze